Menu

lindaroos


HOE HET BEGON…

Het had zo moeten zijn dat wij in dezelfde week zijn geboren en naast elkaar in de geboortekatern vermeld stonden! Niets vermoedend werden wij als kleine meisjes in dezelfde kleuterklas geplaatst en door de schooljaren heen de beste vriendinnen. We hadden veel gemeen. Niet verrassend dat we beide voor een creatieve grafische opleiding kozen. In 2008 hebben wij onze talenten gebundeld en zijn we met Leuker ontwerp begonnen!

ROOS STELLOO

Roos heeft de opleiding Grafisch Vormgeving en styling afgerond op het Grafisch Lyceum te Utrecht in 2004. Naast haar grafische baan heeft zij een basis opleiding digitale fotografie op de FotoVakSchool in Rotterdam behaald in 2007. Vormgeven met perfectie, styling en fotografie zijn Roos haar sterke kanten.

LINDA BOEKHOUT

Liefde voor illustreren, vormgeven, natuur, mens, dier en genieten van het leven geeft mij de inspiratie om voor Leuker ontwerp de meest uiteenlopende opdrachten te vervaardigen. Goed luisteren, een open blik en gevoel voor wat de klant wil stel ik voorop in mijn werk.

Grafisch Vormgeven, Grafisch Lyceum te Rotterdam afgerond 2003.
Docent beeldende kunst en vormgeving, Willem de Koning Academie te Rotterdam afgerond 2007