lindaroos

Hoe het begon...

Het had zo moeten zijn dat wij in dezelfde week zijn geboren en naast elkaar in de geboortekatern vermeld stonden! Niets vermoedend werden wij als kleine meisjes in dezelfde kleuterklas geplaatst en door de schooljaren heen de beste vriendinnen. We hadden veel gemeen. Niet verrassend dat we beide voor een creatieve grafische opleiding kozen. In 2008 hebben wij onze talenten gebundeld en zijn we met Leuker ontwerp begonnen!

Roos Stelloo

Gaan voor het gaafste eindresultaat maakt voor Roos vormgeving een uitdaging, daarin streeft zij altijd naar perfectie. Wanneer zij de kleinste details tekent en schildert is zij helemaal in haar element. Fotograferen van natuur, dieren, mensen en (haar eigen) kinderen doet zij met veel gevoel en liefde.

Grafisch Vormgeven & Styling, Grafisch Lyceum Utrecht, afgerond 2004.
Basis Digitale Fotografie, FotoVakSchool Rotterdam, afgerond 2007.
Prentenboek Illustreren, Ellen Vesters, Immer Urlaub Utrecht, afgerond 2018.

Linda Boekhout

Liefde voor illustreren, vormgeven, natuur, mens, dier en genieten van het leven geeft mij de inspiratie om voor Leuker ontwerp de meest uiteenlopende opdrachten te vervaardigen. Goed luisteren, een open blik en gevoel voor wat de klant wil stel ik voorop in mijn werk.

Grafisch Vormgeven, Grafisch Lyceum te Rotterdam afgerond 2003.
Docent beeldende kunst en vormgeving, Willem de Koning Academie te Rotterdam afgerond 2007